Камион, натоварен с минерална вода, помете мантинела и се преобърна

...
Камион, натоварен с минерална вода, помете мантинела и се преобърна
Коментари Харесай

Камион помете мантинела и се преобърна на магистрала Тракия край Пловдив

Камион, претрупан с минерална вода, опустоши мантинела и се прекатурна на автомагистрала " Тракия " в региона на 137 км - наоколо до изхода на Пловдив преди Стряма в посока Бургас. Инцидентът е станал към 15.30 ч.

" Шофьорът е единствено с рана на ръката, знамение е, че няма жертви ", разясняват очевидци. В региона се е образувало 5-километрово запушване в посока Бургас. На място има полиция, екипи на Гражданска отбрана и на Спешна помощ, а по автомагистралата са разпилени туби с вода.

Движението в региона се реализира в спешните ленти в двете платна, оповестиха от организация " Пътна инфраструктура ". Оттам молят водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.
https://www.facebook.com/AndreyDenovskiBG/posts/10226934071075141?ref=embed_post
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР