Камила Кабело и Шон Мендес продължават да подхранват слуховете, че

...
Камила Кабело и Шон Мендес продължават да подхранват слуховете, че
Коментари Харесай

Камила Кабело и Шон Мендес: Любов или добра реклама?

Камила Кабело и Шон Мендес не престават да подхранват слуховете, че са освен това от другари. Двамата скоро бяха видяни да обядват дружно и да демонстрират непосредственост един към различен. Ден по-рано певицата посети концерта на своя сътрудник и запечата няколко момента от осъществяванията му.

В Инстаграм тя разгласява няколко клипчета, на които се възхищава от гласа на Мендес и го разказа като „ необикновен “. Според източници, двамата не могат да се отделят един от различен и се пробват да прекарват колкото се може повече време дружно.

Интересното е обаче, че нито един от тях не е удостоверил връзката, в случай че изобщо има такава. Дори Мендес изрично отхвърли, откакто беше запитан от почитател дали с Камила са повече от другари. Още преди въпросът да бъде приключен, артистът стартира да клати отрицателно глава.

И двамата обаче сега са свободни, защото Кабело неотдавна се раздели с приятеля си Матю Хъси, а Шон не е свързван сантиментално с никого от предходната MET церемония, когато се появи дружно с Хейли Бийбър, тогава още Болдуин.

Всичките тези безапелационни отричания карат почитателите да се замислят дали това не е следващият пиар трик, с който да се промотират песните на двамата. Те неотдавна издадоха нов дует „ Seniorita “, който демонстрира много горещи подиуми сред тях.

Още тогава започнаха да се въртят клюки за връзка, само че и тогава всичко беше отричано. Не за първи път се въртят сходни мисли в главите на феновете им. През 2014 година двамата потеглят на турне с Остин Малоун и незабавно се заражда другарството им.

Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР