Камерун води на Етиопия с 4:1 във втория си мач

...
Камерун води на Етиопия с 4:1 във втория си мач
Коментари Харесай

Шоу на Абубакар и Екамби изстреля Камерун в елиминациите на КАН

Камерун води на Етиопия с 4:1 във втория си мач от група А на . Страхотен мач за домакините на шампионата направиха нападателите Венсан Абубакар и Токо Екамби, които вкараха по два гола.
Гостите от Етиопия обаче бяха първите, които нанесоха удар. В 4-ата минута Дава Хотеса беше изтърван от отбраната на Камерун и преодоля Андре Онана за 1:0. Само 4 минути по-късно обаче Колинс Фаи центрира към Токо Екамби, който с мощен удар от близка диснтация изравни.
Съвсем разумно Камерун пое самодейността и в 40-ата минута Екамби с глава стреля на сантиметри от гредата. В 53-ата минута Фаи центриа навръх главата на Абубакар, който не пропусна да изведе домакините напред в резултата.
Две минути по-късно Нгамалеу центрира отляво и след безредие най-съобразителен се оказа още веднъж капитанът Абубакар, който вкара втория си гол в мача. В 67-ата минута Екамби също се разписа за повторно след солова акция.
Така Камерун събра 6 точки и е сигурен участник в 1/8-финалите на шампионата. Етиопия ще се надява Буркина Фасо да загуби от Кабо Верде, с цел да резервира шансове за продължение напред.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР