Камерун надви Бразилия с 1:0 след много късен гол на

...
Камерун надви Бразилия с 1:0 след много късен гол на
Коментари Харесай

Камерун победи Бразилия, но си отива, Швейцария спечели срещу Сърбия и продължава

Камерун надделя Бразилия с 1:0 след доста късен гол на Винсент Абубакар, с цел да покаже, че даже главният любимец за купата в Катар не е чак толкоз невредим, колкото мнозина може би са мислели.

Тите в това време направи цели 9 кадрови промени в състава си, откакто тимът му си подсигурява излизането от Груп G на едно от първите две места. Дори Дани Алвеш получи опция за изява, с цел да се трансформира в най-възрастния футболист в историята на националния отбор на бразилците.

Дейвис Епаси може да се похвали с един от най-силните мачове в кариерата си, тъй като направи цели 8 спасявания против звездната селекция на „ Селесао “ и по този начин остави своя отбор задоволително дълго в мача, с цел да може най-после да открадне трите точки, написа fakti.bg.

Абубакар сътвори чудото в 92`, само че не осъзна, че има жълт картон и реши да отпразнува гола си със събаряне на екипа, което му навлече главоболия, с цел да се трансформира в първия футболист от Зинедин Зидан насам, който бележи гол и бива изпъден в еднакъв мач на международни футболни финали.

В последна сметка Бразилия завоюва Група G, следвана от Швейцария след триумфа на „ часовникарите “ с 2:3 над Сърбия, Камерун остава трети с по-лоша голова разлика, а сърбите си потеглят с една-единствена точка, макар предварителните поръчки, че ще продължат много надалеч на Мондиала.

В другия мач Швейцария завоюва скъпа победа с 3:2 против Сърбия и се класира за осминафиналите на световното състезание в Катар. 

" Селесао " предстоящо приключи на върха в групата и в идната фаза ще играе с Южна Корея. Швейцарците също събраха шест точки и им следва мач с Португалия.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР