Камери заснеха въоръжен грабеж на хранителен магазин във Варна. На

...
Камери заснеха въоръжен грабеж на хранителен магазин във Варна. На
Коментари Харесай

Смела продавачка обезвреди въоръжен обирджия във Варна

Камери снимаха въоръжен обир на хранителен магазин във Варна. На видеото се вижда по какъв начин млад мъж насочва револвер против две продавачки и лишава оборота от 500 лв..

Една от продавачките - Ваня Кръстева, се пробва да спре обирджията.

С колежката отчитахме касата, когато влезе маскирания мъж. Той хвърли торбичка на масата и сподели да слагаме оборота вътре. Опитахме се да го забаламосаме малко, да го разубедим по някакъв метод, обаче той беше доста настойчив. Каза да слагаме парите в торбата. Когато колежката ми се обърна, той посегна към чекмеджето с парите и аз се пробвах да го спра, обаче той беше доста бърз и избяга. Исках да му хвана ръцете, да го спра, само че не съумях. Оръжието му остана в ръцете ми, само че се разглоби и част от него падна на земята, описа Ваня Кръстева пред БТВ.

Преди него влезе различен мъж, взе си една вафличка, личеше си, че е наркозависим. Той гледаше също към чекмеджето, след няколко минути влезе другият – с маската, откакто в магазина към този момент нямаше други клиенти, спомня си още продавачката. Тя изясни, че е съумяла да види единствено очите му и няма да може да разпознае обирджията.

Дадох си сметка, че съм в заплаха по-късно. В първия миг не мислиш, а действаш, сподели още Ваня Кръстева.

Случаят е от преди месец, само че едвам в този момент беше оповестен от полицията дружно със записи от камерите, в опит причинителите да бъдат открити.

От полицията насочат зов всеки, който разпознае някой от двамата мъже, да алармира в най-близкото полицейско ръководство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР