Камерата на случаен очевидец е запечатала шокираща случка от улиците

...
Камерата на случаен очевидец е запечатала шокираща случка от улиците
Коментари Харесай

Ужасяващ момент: Гангстери на мотори обраха шофьор на Порше в уличния трафик посред бял ден

Камерата на инцидентен свидетел е запечатала шокираща преживелица от улиците на Лондон. Шофьор на Порше е обран безмилостно откакто е застрашен с нож от тайфа мотористи. Още по-шокиращ е фактът, че случаят става денем на оживено място от английската столица. На фрагментите се вижда по какъв начин лидерът на атакувания автомобил, към 30-годишен млад мъж, кара по пътя и в един миг понижава и стопира, повлиян от уличното придвижване.

Точно тогава, изведнъж се появява мотор с двама мъже на него, които се долепват до прозореца на водача на поршето. Единият от бандитите вади нож, заплашва жертвата си и желае от него да съобщи всичките си скъпи предмети. В същото време до колата се доближава още един мотор също с двама души на него в очевиден опит да го изплашат още повече.



В идващия миг застрашеният лидер се разделя с полезностите си, които предава на мотористите, преди да се отдалечи с бърза скорост от тях. Престъпниците обръщат с машините и също изчезват в незнайна посока. Пешеходците като че ли не виждат какво тъкмо се случва и никой от тях не се намесва.



Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР