Камерън е силна, упорита и престъпно секси. Джак е непреклонен,

...
Камерън е силна, упорита и престъпно секси. Джак е непреклонен,
Коментари Харесай

Време за четене: Любовни престрелки - една неустоима любовна комедия

Камерън е мощна, упорита и незаконно секси. Джак е неотстъпчив, вълнуващ и извънредно прелъстителен сътрудник. Той я ненавижда поради съвсем провалената си кариера, а тя не може да му елементарни, че преди години я е обвинил в корупция.

От всички хотелски стаи в Чикаго, посещавани от погрешни на брачната клетва политици, помощник-прокурор Камерън Линд си е избрала тъкмо тази, в съседство на която една буйна любовна нощ приключва със гибел. Тя се оказва единственият очевидец на убийството.
 image2_16x9.png Есенна книжна терапия: 5 заглавия, които ще ви върнат лятото (и то с 10% отстъпка) На фокус
От всички сътрудници на ФБР в Илинойс, тъкмо специфичен сътрудник Джак Пелъс е назначен да проверява скандалното ликвидиране. Същият Джак Пелъс, който към момента упреква Камерън за това, че съвсем е провалила кариерата му преди три години.

Да работи взаимно с Камерън Линд? Сигурно е някаква безвкусна смешка за добре пристигнал след преместването му от Чикаго! Така си мисли Джак, само че се оказва, че грубо се лъже, и двамата с Камерън ще би трябвало да загърбят своето трънливо минало и да се съсредоточат над случая. Само в случай че можеха да оставят хапливите забележки и да обуздаят пламъка на горещото привличане посред им…

 книга ИК " Ибис "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР