Камера запечата грозна проява на дете във Варна.Ако някой си

...
Камера запечата грозна проява на дете във Варна.Ако някой си
Коментари Харесай

Дете разби стъклата на автомобил и избяга, камера го засне ВИДЕО

Камера запечата грозна демонстрация на дете във Варна.

" Ако някой си познае детето, може да ми написа ", това е написал в обществената мрежа Фейсбук Росен Янчев. Мъжът е споделил видео, снимано от камера пред жилищен блок във варненския квартал " Владиславово ". От въпросното видео виждаме грозна вандалска демонстрация на дете - то се доближава към автомобила на Росен, като в ръката си държи предмет, с който троши задното стъкло, както и страничните от лявата страна на возилото. След вандалската демонстрация детето хуква да бяга.

Не са известни години на детето, не излиза наяве и дали причинителят е момче или момиче, защото е с качулка на главата и камерата не е съумяла да снима лицето.

Росен Янчев твърди, че това се случва за повторно, а Елена Димитрова е оставила съмнение в мненията под поста: " Някой от блока ще е ". " С такава походка не съм виждал от блока, сякаш се оглеждам ", дава отговор й Янчев.

Появи се и съмнение, че някой може да е платил на детето, с цел да извърши вандалската демонстрация.

" Дали някой не му е платил или е инцидентна вандалска демонстрация? Като виждам видеото по-скоро е второто, само че за какво ще го прави на една кола, а не на няколко на паркинга ", чуди се Валентин В.

Ана Н. пък заяви следното: " И да си го познаят родителите няма да се обадят. Като им бръкне в джоба на родителите, няма да посмее да го прави отново. Сега е малко вандалче и като няма последици на следващия ден ще е огромен варварин ".

Вижте видеото тук:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР