Камелия намери време да се обясни в любов по най-нежния

...
Камелия намери време да се обясни в любов по най-нежния
Коментари Харесай

Камелия разтърси мрежата с емоционално любовно признание

Камелия откри време да се изясни в обич по най-нежния метод на своя другар Цветин. Тя написа трогателни слова в мрежата:

" Честита годишнина, обичани мой. 25 години дружно във всичко. Ти си мъжът, който ме кара да се усещам същинска жена. Влюбих се в теб от пръв взор. Благодаря ти за всичко, което си. Благодаря ти, че правиш живота ни необикновено прекарване. Обичам те ", написа певицата в обществените мрежи.
                             

След посланието последваха доста поздравления от почитателите на звездата на фолка, както и от сътрудници. Поли Генова беше една от тях: " Честит ви празник, прекрасници ". 

" Честита годишнина! Бъдете здрави и доста щастливи! ", добави и Михаела Филева.
Да си напомним, че и с двете певици Камелия бе един до друг в " Гласът на България ", само че след това бе сменена от Галена.
                             

Фолкфурията постоянно е изтъквала приноса на мъжа, с който са дружно към този момент над 25 години, освен в развиването си като персона, а и в кариерата си. Двамата са имали компликации, само че точно преодолявайки ги, се уверили, че са един за различен. Най-същественото им преоткриване се случило след година разлъка. Живеели настрана, само че се виждали непрекъснато, предава Марица.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР