Камелия и мъжът ѝ Цветин ще заведат детето си на

...
Камелия и мъжът ѝ Цветин ще заведат детето си на
Коментари Харесай

Камелия тръгва за първото море с бебето

Камелия и мъжът ѝ Цветин ще заведат детето си на първо море, научава „ Уикенд ” от звездното семейство.

В момента съпрузите умуват за кой курорт да си създадат резервация. Решението ще бъде взето до дни. „ Колебаем се дали да почиваме в България, или в чужбина. Вариантите са доста, като всеки има своите плюсове и минуси ”, показа пред наш кореспондент житейският сътрудник на фолк дивата. И добави, че с жена му се оправят чудесно с развъждането на бебето и нямат потребност от помощ. Мъничето било умерено и не ревяло нощем, та с половинката му успявали да се наспят.
                             

Въпреки спекулациите, че Камелия ще спре с участията си, откакто ненадейно стана майка на 52, певицата въпреки всичко продължава да работи, тъй като лятото е най-оборотният сезон за чалгата. На Великден обичаната фолкпевица, която чества 52-рия си рожден ден на 10 януари, разгласи ненадейно даже за най-близките си радостната новина, че с обичания ѝ Цветин имат бебе.

„ Благодаря на всеки оказал помощ за раждането ти, благо наше всичко ”, показа Камелия точно на празника, с което затвърди всеобщото мнение, че с Цветин са станали родители посредством сурогатна майка. 
                             

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР