Камелия е поредната фолк певица, която реши да увеличи банковата

...
Камелия е поредната фолк певица, която реши да увеличи банковата
Коментари Харесай

Турнето на Камелия в САЩ – пълен потрес! Певицата разочарова сънародниците ни с плейбек и пошла визия

Камелия е следващата фолк певица, която реши да усили банковата си сметка с турне в Щатите, само че едномесечният й престой в Америка за други може да бъде като призрачен сън, разбра HotArena.

Първоначално ползата към нея бил извънредно огромен, защото от дълго време не била оттатък океана, а се счита за едно от знаковите лица на попфолка. Билетите за изявите й се продавали като топъл самун. Скоро обаче пристигнало и разочарованието. Публиката негодувала против предизвикателното облекло на сънародничката си. Тоалетите й изглеждали на ниска цена и наложително разкривали задните й елементи и гърдите, писа „ Галерия “.

Зрителите се възмутили и от грима на Ками , тъй като било видно, че тя не се е доверила на професионален гримьор, а е играла сама с четката по лицето си. Изглеждала състарена, а бръчките не можели да се скрият даже от няколкото пласта декор дьо загар.

Най-голям митинг обаче провокирал плейбекът , на който Камелия се доверила. Подобно решение е необяснимо, защото огненото момиче на фолка е измежду дребното в сектора, които в действителност имат вокална заложба.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР