Камелия е от онези жени, които стават все по-красиви с

...
Камелия е от онези жени, които стават все по-красиви с
Коментари Харесай

Камелия се показа без капка грим и подпали мрежата за пореден път

Камелия е от тези дами, които стават все по-красиви с годините и са образец за доста по-младите. Звездата се поддържа със спорт, здравословна храна и пълностоен полов живот, както сама е казвала много пъти. Хубавата кожа е цялост от всичко това, както и с известната помощ на качествена козметика.

Виж още: Алекс от Alex&Vladi ще си поставя силикон?! Певицата мислила 3 месеца по въпроса

Е, каквото и да прави не може да се отхвърли, че певицата наподобява убийствено. Камелия показа нова порция горещи фрагменти в Инстаграм, на които театралничи без никакъв грим по лицето си. На фрагментите Камелия се е опънала на скали, надалеч от любопитните погледи на другите летуващи. Не знаем дали Камелия и Цветин към момента се разхождат голи по безлюдните плажове, само че преди години изтекоха техни папаршки фотоси, от които стана, че двамата обичат да се любуват на природата, само че без облекла.

Виж още: Момчетата след нея тичат: Щерката на Лияна на любовна вълна и има ли си към този момент гадже

На новите снимки певицата е заложила на плажна щапка, бяла риза и зелен бански, а излъчването на Камелия ни кара да мечтаем да сме на морето в този миг. 

Певицата непрекъснато качва нови снимки в Инстаграм, с които повдига градусите на почитателите. Снимките по бански се радват на сериозен триумф, а на тях певицата показва съвършените си форми, които не е постигнала елементарно. Упорита работа в залата, здравословен метод на живот, прецизно съблюдаване на състезателен режим - част от тайните на Камелия за здраве и младежко лъчение.

Виж още: Зара от Big Brother захвърли токчетата, скъпите облекла и си хвана ново гадже 

Изображение: https://www.instagram.com/kamelia_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР