Камелия е най-възрастната попфолк певица в България, която става майка.

...
Камелия е най-възрастната попфолк певица в България, която става майка.
Коментари Харесай

Кой роди бебето на Камелия и я направи майка? Това в България е забранено

Камелия е най-възрастната попфолк певица в България, която става майка.
Изпълнителката гушва първородната си рожба на 52 години. Да има дете бе най-голямата фантазия. Огнената русокоска я сбъдна точно на Великден, а в късния следобяд на 16 април Камелия качи първа фотография с бебето в обществените мрежи.
“За нашето семейство е най-великият Великден. Имаме си бебе. Благодаря на всеки, оказал помощ за раждането ти, благо наше всичко ”, написа под фотоса с пеленачето певицата. Хиляди нейни фенове честитиха щастието. Не бяха малко и мненията, в които въпросът бе един – по какъв начин певицата се е сдобила с бебето. Камелия не е серпантина с постоянните си участия из цялата страна, само че никой не я е виждал с стомах.
Напълно е допустимо попфолк иконата да е осиновила първото си дете. Това може би подсказват и думите “благодаря на всеки оказал помощ ”.
Камелия има здравословен проблем, който не разрешава да роди. Певицата неведнъж е признавала, че затруднение при нея не е да забременее, а да износи плода. Това е повода през годините няколко пъти да преживее аборт.
Единия път даже е бременна с близнаци,
само че малко преди рождения си ден е принудена да махне плода.
“Прекъсвала съм непринудено три бременности. Искам да имам деца и направих всичко допустимо. Пътят, който извървях, не беше елементарен. Много неща съм икономисала даже на родителите ми. Най-горчивото беше, когато на рождения ми ден трябваше да направя аборт, бях бременна с близнаци. И си споделих – с цел да се случи това нещо, или съм подготвена да го преживея, или това е моят белег, с цел да мога да продължа напред ”, сподели преди 2 години Камелия в изявление по случай 50-ия си празник.
Вариантът с осиновяване на бебе е най-лесен за Камелия. Сурогатното майчинство в България е неразрешено, за разлика от доста европейски страни.
Санкциите в родното законодателство са много съществени за всички забъркани страни.
Ако се разбере, че семейство заплаща на жена да износи бебето им, това е наказуемо с отнемане от независимост от 1 до 6 години, както и с санкция от 5 хиляди до 15 хиляди лв..
Камелия надали би желала да има проблеми със закона още повече за нещо, за което мечтае цялостен живот. Певицата е много известна и незабавно би се разчуло, в случай че се потвърди, че тя и мъжът до нея заплащат на сурогатна майка да износи бебето им.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР