Камарата на представителите на САЩ ще внесе в понеделник в

...
Камарата на представителите на САЩ ще внесе в понеделник в
Коментари Харесай

Камарата на представителите ще внесе в понеделник в Сената обвиненията към Тръмп

Камарата на представителите на Съединени американски щати ще внесе в понеделник в Сената обвиняванията към експрезидента Доналд Тръмп за подбуждане към протест. Това разгласи водачът на болшинството на демократите в Сената Чък Шумър, представен от Ройтерс.

В горната камара на Конгреса на Съединени американски щати би трябвало да стартира процедурата за импийчмънт против Тръмп, която може да докара до възбрана той да се кандидатира още веднъж за президент.

" Камарата ще внесе в Сената клаузата за импийчммънт. Сенатът ще извърши развой за импийчмънт на Доналд Тръмп. Това ще бъде пълностоен развой. Това ще бъде обективен развой ", сподели Шумър от трибуната на Сената.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Абонирайте се за най-важните вести, разбори и мнения на събития от деня. Бюлетинът се изпраща до електронния Ви адрес всеки ден в 18:00 часа.
Ключови думи Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР