Камарата на представителите на американския Конгрес ще гласува утре за

...
Камарата на представителите на американския Конгрес ще гласува утре за
Коментари Харесай

Ограмотяват палавниците в Конгреса

Камарата на представителите на американския Конгрес ще гласоподава на следващия ден за наложително образование на американските конгресмени против половите похищения.

Обучението ще е и за сътрудниците на конгресмените. Така националните избранници ще последват образеца на американските компании, които образоват личния състав си на това какво е полово посягане и по какъв начин да бъде предотвратено то, съобщи Fox.

В фирмите в Съединени американски щати от няколко десетилетия има такива образования. Те включват онлайн въпросници, видеоклипове, лекции от юристи, разказващи какъв законът и какво е полово посягане. Според специалисти обаче това образование в фирмите не е доста ефикасно.

Според проучване на американската Комисия за равни благоприятни условия на пазара на труда половите похищения на работното място освен, че не престават да съществуват, само че размерите им са евентуално подценявани, защото жертвите не подават тъжба, страхувайки се от репресии.

Гласуването за наложително образование за конгресмените идва в миг, в който редица политици зад Океана се оказаха забъркани в кавги за полови похищения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР