Камарата на представителите на американския Конгрес отхвърли с огромно мнозинство

...
Камарата на представителите на американския Конгрес отхвърли с огромно мнозинство
Коментари Харесай

Камарата на представителите отхвърли проекторезолюция за импийчмънт на Тръмп

Камарата на представителите на американския Конгрес отхвърли с голямо болшинство проекторезолюция за импийчмънт на президента Доналд Тръмп, оповестиха Франс прес и Асошиейтед прес.

Проекторезолюцията, импортирана от демократа от Тексас Ал Грийн, беше отхвърлена с 364 гласа против 58, като нито един член на републиканското болшинство не поддържа започването на процедура по импийчмънт.

Лидерите на демократическата съпротива също се оповестиха срещу тази самодейност. Лидерът на демократическото малцинство в Камарата на представителите Нанси Пелоси съобщи, че въпреки да са повдигнати законни въпроси за способността на Тръмп да управлява страната, " в този момент не е моментът да се преглеждат оферти за импийчмънт ".

В проекторезолюцията се твърди, че Тръмп не е кадърен да извършва президентските функционалности, тъй като е " внесъл разделяне " в страната и е работил по неподобаващ метод. Освен това президентът е упрекнат, че е подстрекавал към ненавист посредством изказванията си, в частност против мюсюлманите и транссексуалните.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР