Към този момент администрацията на Байдън не е предоставила доказателства,

...
Към този момент администрацията на Байдън не е предоставила доказателства,
Коментари Харесай

Може ли нация “А” да атакува нация “Б”, ако нация “Б” доставя оръжие за нападение на нация “А”?

Към този миг администрацията на Байдън не е предоставила доказателства, че офанзивата против американската база в Йордания е осъществена с иранско присъединяване. Въпреки неналичието на доказателства, нормалните обвинени във Вашингтон шумно упорстват Съединените щати да ударят Иран. Това е едно от основните правила на интернационалния ред, учреден на правила (известен още като МРОП). Ако предоставиш оръжие на трета страна, която ме атакува, тогава ти също си отговорен за това закононарушение. Всички ли сме съгласни?

Е, щом е добре за царя, би трябвало да е добре и за пъдаря. Съединени американски щати доставиха на Украйна ракети „ Пейтриът “ и Украйна употребява тези ракети, с цел да нападна и унищожи съветски аероплан, пренасящ украински военнопленници до място за замяна на пандизчии. Ако за Съединени американски щати е обикновено да нападат Иран и да ползват някаква мярка за възмездие, тогава следва, че Русия има право на същия принцип да нападна Съединени американски щати. Все още ли сме на същата страница?

Подстрекателството е закононарушение.

Въпреки първичните внезапни изказвания и войнствени закани против Иран, има достоверни известия, че ав дминистрацията на Байдън, най-малко някои от кръга на взимане на решения, схващат, че директна офанзива против Иран би довела до продължителна война, в която Съединените щати не биха били подготвени да се бият и не могат да победят. Журналистът Емили Танкър от “Яху Нюз ” оповестява:





Съединените щати са хванати сред чука и наковалнята. Каквото и да реши да направи Байдън, Съединените щати ще получат добър удар. Оставам на мнение, че вътрешният политически напън върху Байдън да „ работи “ може мощно да го тласне да направи нещо неразумно и рисково. Ще се веселя, в случай че бъркам.

Междувременно, що се отнася до Украйна, поражда въпросът - кой ще пее шлагера на Джон Денвър - “Излитам с реактивния сямолет ”? Залужни или Зеленски.

Кой би трябвало да си стяга багажа? Аз залагам на Зеленски. За неговия несполучлив опит да изгони Залужни му беше хвърлена ръкавица в лицето.



Техническият термин за това, което се случва в политическото управление на Украйна, е „ скапано шоу “. Държава във война с мощен зложелател не може да води тази война с политици и военни водачи, които стрелят един против различен. Мисля, че дните на Зеленски са преброени. Докато цялата тази драма се разиграва в Киев, руснаците реализират забележителен прогрес в Донбас. Руският боен сътрудник Марат Хуснулин оповестява:



Недостигът на подготвени военни сили, противовъздушна защита и артилерийски снаряди на Украйна я сложи в отчайващо състояние. Няма признаци, че Киев има ресурсите или потенциала да обърне тази наклонност.

Превод: В. Сергеев

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР