Към средата на декември треската за празнични приготовления настъпва с

...
Към средата на декември треската за празнични приготовления настъпва с
Коментари Харесай

5 идеи за подаръци, с които помагате на жените и света

Към средата на декември треската за празнични мерки настава с цялостна мощ. Покрай подготовката на декорация, лист за готвене и дарове обаче, постоянно освен не ни остава опция да се насладим на момента, а забравяме кое е най-важното, което си коства да честваме по празниците .

А точно (колкото и клиширано да ви звучи, само че е си е вярно): нещата и най-много хората, за които сме признателни в живота си, добротата и вярата за бъдещето .

 напитка Коледа зима жена Thinkstock

Тогава щом имаме опция да дадем пари за изненади на околните си, за какво да не включим в концепциите си дарове, които ще зарадват освен тях, само че и ще оказват помощ на добра идея?
 image2_16x9.png Спечели изкусителни коледни награди с Лили Дрогерие На фокус
В случай, че още не сте подготвени с всички дарове, оставете да ви улесним със следните хрумвания. Ако към този момент да сте отметнали тази задача от листата – поздравления, само че пък някое от предложенията долу надали ще са ви непотребни.

За да подкрепим фамилиите на децата с увреждания

„ Оле Мале “ е план в помощ на майките със специфични деца. В блян за своята работна самостоятелност те основават всевъзможни хубости, а тазгодишният им Коледен азбучник включва 88 страници с такива.

С правенето на покупка подпомагате майката, изработила съответното създание. Вижте сбирката ТУК , а по какъв начин да поръчате - ТУК .



За да защитим природата

Природозащитната организация WWF България предлага разнородни артикули, с чието закупуване оказваме помощ за отбраната както на застрашени скотски типове, по този начин и на гори, реки и техните жители .

Може да подкрепите идеята с поръчка на плюшени играчки и детска брошура , а също и с по-практичен избор като календара на WWF за 2019, тениска или детска раница . Вижте ги в уеб страницата на WWF ТУК .

 WWF календар WWF.bg

За да помогнем на бездомна животинка

Благотворителната организация Летс Адопт – България е подготвила календар за 2019 година, само че заради огромния интерес към продукта, към този момент може да го откриете единствено в избрани книжарници (вижте кои са те ТУК ).

Все още може да поръчате специфичните празнични (и не само) картички, въодушевени от edna котка в поддръжка на бездомни четириноги създания – онлайн ТУК и от Фейсбук страницата „ Лунно коте “ ТУК . Подходящи са за всички, които обичат животните и биха желали да оказват помощ на тези от тях в неволя.



За да има повече здрави дами у нас

По случай 20-годишнината си списание EVA и Фондация „ Една от 8” проведоха акцията „ За едно положително “ против битката с онкологични болести . След благотворителната галерия самодейността продължи и в партньорство със уеб страницата Plakat Kombinat , откъдето може да поръчате фотографии, оповестени в дамското издание през годините .

Приходите от продажбите отиват за плана „ Пътуващ розов кемпер “ на Фондация „ Една от 8”, който улеснява профилактиката на рака на гърдата и други онкологични болести. Кампанията продължава до края на годината , тъй че в този момент е времето да се сдобиете с парче изкуство и история във вашия дом . Разгледайте фотосите ТУК .

View this post on Instagram
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР