Към моста на пътя Царево-Ахтопол пътуват всички елементи, нужнии за

...
Към моста на пътя Царево-Ахтопол пътуват всички елементи, нужнии за
Коментари Харесай

Ремонтите продължават – вижте кои мостове в Царевско скоро ще бъдат отворени за движение

Към моста на пътя Царево-Ахтопол пътуват всички детайли, нужнии за основаването на краткотрайна железна структура

Продължава възобновяване на мостовете, които през вчерашния ден бяха съборени от придошлата в резултат на пороя в община Царево вода. Към момента оборудването по пътя за Ахтопол е в развой на ремонт.

Транспортират се всички детайли на краткотрайната железна структура и се чака да са на място до на следващия ден сутринта – забавянето се дължи на огромния им размер и тегло. Чака се и екскаватор, който да помогне с демонтажа на компрометирания мост и на следващия ден ще стартира същинският монтаж.

На моста в Царево сега се възвръща устоя посредством закаляване и запълване на дупката. Това става със скална маса, с цел да може да се пусне придвижването на леки коли по оборудването. След към 3 часа, по първични калкулации, придвижването ще бъде възобновено.

По пътя Малко Търново-Царево – след с. Изгрев, придвижването е органичено в една лента поради компрометирано в резултат на преваляванията друго оборудване.

На моста при р. Караагач сред Китен и Царево е въведена краткотрайна организация на придвижването в една лента поради потребността да бъде заздравен моста, който също пострада от пороя.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР