Към момента са задържани десет души в хода на специализирана

...
Към момента са задържани десет души в хода на специализирана
Коментари Харесай

Разбиха банда за трафик на мигранти

Към момента са арестувани 10 души в хода на профилирана полицейска интервенция по обезвреждане на проведена незаконна група за трафик на мигранти.

Това заяви пред публицисти шефът на Главна дирекция „ Гранична полиция “ основен комисар Антон Златанов преди съвещанието на парламентарната Комисия по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и еврозоната.

Той изясни, че десетима са арестуваните, а едно лице е под „ домакински арест “ в Монтана. „ Към осем от тях ще има предявени обвинявания “, уточни основният комисар и добави, че към шестима обвиняванията към този момент са повдигнати и са с ограничения за задържане за 72 часа. „ За останалите след приключването на 24-часовата мярка за задържане ще се вземе решение, може би ще бъдат очевидци “, сподели още Антон Златанов. „ Задържаните са 10 лица на 10 обекта в София тази заран. Един се търси, не е бил на адреса “, разяснява шефът на „ Гранична полиция “ и заяви, че по интервенцията още текат процесуално-следствени дейности, претърсвания и разпити на очевидци. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР