Към момента ръководството на столичната полиция е отстранило трима полицейски

...
Към момента ръководството на столичната полиция е отстранило трима полицейски
Коментари Харесай

Насилието на протеста срещу БФС: Дисциплинарни производства има в...

Към момента управлението на столичната полиция е отстранило трима полицейски чиновници, а инспекцията продължава.

 

ФрогНюз се свързахме с пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, откъдето не можаха нито да потвърдят, нито да отхвърлят информацията.

 

, шефът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДРВ) Любомир Николов е съобщил за трима служители на реда, които са отстранени от служба след формирани дисциплинарни производства.

 

При другите двама продължава вътрешното следствие за изясняване на обстоятелствата и тяхната степен на виновност. Отстранените полицейски чиновници са един пълководец на поделение и двама старши служители на реда.

 

От Министерство на вътрешните работи припомниха в телефонен диалог с ФрогНюз, че шефът на Столична дирекция на вътрешните работи и тогава е приказвал, че в назначената от него дисциплинарна инспекция са открити и други чиновници, които ще понесат отговорност за дейностите си, в случай че виновността бъде потвърдена. Ако има такова нещо - дисциплинарни производства против още седем служители на реда, те са предадени към прокуратурата, увериха от Министерство на вътрешните работи.

 

ФрогНюз

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР