Към момента парламентарната група (ПГ) и Националният съвет на "Продължаваме

...
Към момента парламентарната група (ПГ) и Националният съвет на "Продължаваме
Коментари Харесай

ПП: Асен Василев е нашият окончателен избор за премиер

Към момента парламентарната група (ПГ) и Националният съвет на "Продължаваме Промяната " (ПП) са се обединили към името на Асен Василев за министър председател. Това сподели депутатът от партията Радослав Рибарски в отговор на въпрос на публицисти в коридорите на Народното събрание дали групировката е подготвена да извърши настояването на "БСП за България " за това, че Политическа партия би трябвало да предложи претендент за министър-председател.

Социалистите получиха третия мандат за сформиране на държавно управление в границите на 47-ото Народно заседание.

"Към момента мандатоносителят споделя, че е изцяло заслужено най-голямата ПГ да предложи министър председател ", сподели Рибарски.

Попитан за изискванията за осъществяване на мандата, депутатът отговори, че единственото изискване, което вълнува целия български народ, е справяне с корупцията и промените в правосъдната власт.

Във връзка с предлагането на Политическа партия сегашният вътрешен министър в оставка да оглави Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество, Рибарски сподели: „ Считаме, че господин Рашков е съвършен за справяне с тази материя – антикорупция “. По думите му би трябвало да се види по какъв начин протичат диалозите.

Според Рибарски по-голяма част от обществото чака да има кабинет и Народното събрание да работи.

"БСП за България " и Политическа партия организираха диалози за съставянето на кабинет преди ден. Днес предстоят съвещания сред левицата и "Има подобен народ ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР