Към момента е ясно само, че тя е била с

...
Към момента е ясно само, че тя е била с
Коментари Харесай

Жената скочила от шестия етаж на УМБАЛ-Бургас минути след като мъжът ѝ слязъл до долу за кафе

Към момента е ясно единствено, че тя е била с онкологична диагноза, настанена в отделението по хематология

На 76 години е дамата, която малко преди обед през днешния ден опита да постави завършек на живота си, скачайки от шестия етаж на УМБАЛ-Бургас. Тя падна върху козирка при остарелия корпус на болничното заведение. Изотчниците на Флагман довериха, че дамата, чието малко име е Анифе, е била настанена в отделението по хематология. Била е с онкологична диагноза.

Жената е скочила от отворения прозорец на стаята, в която е била настанена минути откакто брачният партньор ѝ отишъл да вземе кафе. Причините да вземе сходно решение остават незнайни все още, само че е доста допустимо да е решила, че не желае да бъде в тежест на роднините си, довериха още източници на Флагман.



За да бъде свалена тя от високата близо 7 метра козирка под прозореца ѝ, е била извикана пожарна. Огнеборците, с помощта и на незабавни медици, са съумели да транспортират дамата от там до незабавното поделение на болничното заведение, чийто вход се намира безусловно на десетина метра от мястото. Лекари довериха, че въпреки жива, Анифе е в доста тежко положение – политравматизъм и поредност от кръвоизливи.

В момента екип от медици се бори за живота ѝ. Очаквайте детайлности!

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР