Към момента Джуд Белингам е отхвърлил две официални оферти -

...
Към момента Джуд Белингам е отхвърлил две официални оферти -
Коментари Харесай

Досега Белингам е отказал две официални оферти от чужбина, твърдят в Германия

Към момента Джуд Белингам е отхвърлил две публични предложения - от Челси и Пари Сен Жермен, твърди немското издание “Шпорт 1 ”. Полузащитникът на Борусия (Дортмунд) е желан от куп грандове, само че сякаш за момента към момента не е решил бъдещето си.

Той отклони и оферта на своя клуб за нов много по-изгоден финансово контракт, с което подсказа, че има намерение да напусне след края на сезона. Официално обаче Белингам не е съобщил на управлението на Борусия, че счита да си тръгне.

Според информацията на “Шпорт 1 ” британският национал е дал отговор с “не ” на ПСЖ поради изцяло отвращение да играе във френското състезание. Отказът по отношение на Челси пък е бил поради неразбираемото бъдеще на клуба съгласно него. Белингам не бил сигурен какво тъкмо следва на “Стамфорд Бридж ” на фона на огромната селекция напоследък.

Реал Мадрид, Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити се смятат за клубовете с максимален късмет да вземат надарения полузащтник.
 Спортният шеф на Борусия (Дортмунд): Бих предпочел Джуд Белингам да остане още доста години Спортният шеф на Борусия (Дортмунд): Бих предпочел Джуд Белингам да остане още доста години
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР