„Към мен беше насочен опит за корупционно въздействие. Става дума

...
„Към мен беше насочен опит за корупционно въздействие. Става дума
Коментари Харесай

Иван Христанов: Опитаха се да ме подкупят с милиони!

„ Към мен беше ориентиран опит за корупционно влияние. Става дума за милиони " - съобщи намерено зам.-министърът на земеделието Иван Христанов в предаването „ Офанзива " по Нова Нюз.

„ Канализирано е предложение, че бих могъл да се покровителствам с милиони, стига да свърша работата. В случая бяха забъркани нищо неподозиращи лица. Те не са подозирали в какво ги въвличат. Отидох в ГДБОП. Дадох показания и работата към този момент е при тях”, сподели още той.

„ Пари няма да взема и въобще не се интересувам от материални облаги”, безапелационен беше Христанов.

„ Можем да кажем, че въпросът с хладилните камиони на „ Капитан Андреево " е позволен ", разгласи още зам.-министърът на земеделието.

„ Относно проблемите с опашките и натрупванията, които имаше в първите дни, мога да кажа, че те са решени. Вчера имаше делегация на високо ниво. Обиколихме целия пункт. Там бяха представители от дипломатическата задача, зам.-министърът на търговията на Турция, както и министър Събев. Със удовлетворение установяваме, че можем към този момент самоуверено да кажем, че този проблем с хладилните камиони е разрешен”, сподели той.

По думите му от турска страна също са удостоверили, че въпросът е позволен и са благодарили за бързата реакция на страната ни.

Относно попълването на запаса със зърно и дали това деяние е пред неуспех поради отхвърли за увеличение на капитала, той разяснява: „ Имаше административни провокации, които продължиха прекалено много време. Когато ние би трябвало да подхващам едно деяние, то постоянно се стимулира от съответни фактори. Има оценка на риска и на нуждата. Вече сме толкоз покрай годишна продукция, че считаме, че имаме отпаднала нужда и не считаме, че от този миг нататък си заслужава да продължаваме с този процес”.

„ Последните условия ни предизвикат да създадем нова оценка и вероятно да предложим на сътрудниците от МФ и другите министерства отпадане на нуждата и прекъсване на цялата сделка”, добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР