Към края на 80 -те години на миналия век проектът

...
Към края на 80 -те години на миналия век проектът
Коментари Харесай

Анализаторът на ЦРУ открива извънземна база в планината Хейс, Аляска

Към края на 80 -те години на предишния век планът Старгейт е в разгара си. Разсекретените файлове демонстрират, че държавното управление на Съединени американски щати употребява “отдалечен фен “,група хора със душевен качества да виждат неща, които не се виждат с очите, а по-скоро третото им око (епифизната жлеза).Те имат способността да вижда душевен места на голямо разстояние и могат да се връщат близо десетилетие в предишното.Наричали ги “разузнавателен анализатор ”.Докато преглеждахме архивите на Централно разузнавателно управление на САЩ, открихме очевидното разкриване на три извънземни бази от разследващ анализатор. Неизвестният документ, разкрит и озаглавен „ Слънчева линия “, е бил под надзора на Министерството на защитата,описва секрети подземни структури с извънземен генезис. Една такава конструкция е открита под планината Хейс, Аляска. Въпреки че е най-високата планина в източната част на щата, Хейс е труднодостъпна поради местоположението си.

 Alien base Over Mount Hayes 05 Jan. 19 768x453 1 - Анализаторът на Централно разузнавателно управление на САЩ открива извънземна база в планината Хейс, Аляска (видео)
Това е и епицентърът на това, което локалните назовават ​​Аляскинският триъгълник … гореща точка за необясними светлини, изчезнали туристи и даже дребни същества, които живеят в пустинята. И по този начин, какво тъкмо е разкрило държавното управление на Съединени американски щати? И може ли подземно оборудване да има нещо общо със странните свидетелства от региона, датиращи от десетилетия?В книгата си от 1997 година „ Дистанционни фенове: Тайната история на американските душевен шпиони “,авторът Джим Шнабел разказва присъединяване на американското разузнаване в спорния въпрос за „ психическия шпионаж “, почнал през 70 -те години на предишния век.В книгата разказва един от неговите видения в който споделя.. ” Вътре в планината Хейс, е домът на североизточния драгоценен камък на Анкъридж (и към момента е домакин) на една от най -големите секрети извънземни бази “.

 Alien base Over Mount Hayes 09 Jan. 19 768x424 1 - Анализаторът на Централно разузнавателно управление на САЩ открива извънземна база в планината Хейс, Аляска (видео)
Според Пат Прайс извънземните, които са живели в планината, са доста сходни с хората на външен тип, различаващи се единствено по вътрешна анатомия като сърце, бели дробове, кръв и очи. Прайс твърди, че извънземните са съумели да поемат контрола над мозъците ни и командват едни от най-големите и мощни държавни управления,включително Съединени американски щати и Русия. Разбира се, изказванията на Пат Прайс в никакъв случай не са били публично доказани. Въпреки спорния темперамент на историята, някои неотдавна оповестени досиета на ФБР приказват за изненадващи срещи с НЛО в интервала сред 1947 и 1950 година

Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР