Към днешна дата Мая Манолова е един от лидерите на

...
Към днешна дата Мая Манолова е един от лидерите на
Коментари Харесай

Мая Манолова: Хората се умориха не от стари муцуни, а от млади гастрольори в политиката

Към днешна дата Мая Манолова е един от водачите на „ Левицата “, припознаваща се като опция на Българска социалистическа партия и всички леви хора, изгубили пътя си поради трусовете в Столетницата и роенето на лявото у нас.

 

Не крие, че в „ Левицата “ за разлика от управлението на Българска социалистическа партия, искащо разцепление, те мечтаят за ляво обединяване. Предвид обстоятелството, че България е най-бедната страна в Европа, а в това време ножицата сред богати и едвам оцеляващи небогати, е най-голяма, има потребност от мощно ляво посланичество в Народно събрание.

 

Категорична е, че откакто от първа мощ единствено в границите на 5 години, Българска социалистическа партия се е трансформирала в елементарно заобиколим фактор под управлението на Нинова, е нужно ляво обединяване. Убедена е, че единствено с общи старания могат да върнат доверието у хората. В същото време акцентира, че „ Левицата “ като същинска лява групировка не е лидерска, а е събрала в себе си ярки персони като Татяна Дончева, Георги Кадиев, Костадин Паскалев, Валери Жаблянов и доктор Цветеслава Гълъбова.

 

Отбелязва, че партийната им позиция е безусловно ясна и връщането на власт на партиите на статуквото, е методът мутрите да си върнат още веднъж контрола върху страната, а те нямат желание да позволен това да се случи. Освен това Мая Манолова показва, че въпреки хората да желаят постоянно държавно управление, не желаят какво да е държавно управление, а такова, което ще се погрижи за главните им проблеми – измежду които са високите цени на храните и корупцията.

 

От „ Левицата “ застават твърдо зад желанията на обществото да се спре износът на оръжия за Украйна. Хората не желаят да бъдат въвлечени във война, която не е наша. Затова ще упорстват час по-скоро да се проведат мирни договаряния сред двете воюващи страни. 

 

По мотив нападките, че „ Левицата “ е креатура на президента Румен Радев, Мая Манолова е безапелационна, че хора с биографии като техните мъчно биха могли да бъдат нечия креатура. Подчертава, че „ разнебитването “ на Българска социалистическа партия е вследствие на партийното управление, а не от основаването на „ Левицата “. Убедена е, че в случай че еврото бъде признато в този момент, доста от семействата и бизнесът ще платят високата цена, която ще е непостижима в изискванията на рецесии. Категорично е „ за “ запазването на Великденските и Коледните добавки за пенсионерите.  

 

Ще упорстват веригите да бъдат задължени да поставят две цени на етикета – доставна и продажна, защото е значимо хората да са наясно какви надценки се поставят на стоките. Смята, че същинското решение за високите цени е въвеждането на таван на надценката – 5% за 10 продукта от главните хранителни групи.

 

Споделя, че от години всекидневието й е доста динамично и съвсем е не запомнила какво е отмора. Когато успее да си открадне малко време, постоянно го прекарва със фамилията си. като по закон обаче неделята у тях, със или без внуците, постоянно стартира с мекици с домашно сладко, които брачният партньор й Ангел Найденов обожава.

 

Не се е отказала да окуражава младите фамилии да имат вяра в по-доброто на следващия ден. Признава обаче, че няма толкоз време, колкото би й се желало да прекарва с внук си Максим. Преди време си дала обещание, че в случай че не е съумяла да бъде най-хубавата майка ще го компенсира като най-хубава баба, само че към този момент не й се получава.

 

И тази година Мая Манолово съблюдава постите като същински набожен християнин. Това обаче не й пречи да глези фамилията си с месни гозби.

Планира и тази година да изкара Великден у дома със фамилията – ще месят козунаци, ще боядисват яйца. Към традицията, която до неотдавна спазвали с щерка й към този момент се е включил и внук й Максим, който освен рисува яйцата, а към този момент има опит и в месенето на козунаците.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: квас манолова Румен Радев Корнелия Нинова Татяна Дончева Георги Кадиев Костадин Паскалев Валери Жаблянов д-р Цветеслава Гълъбова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР