Към днешна дата Атанас Месечков отново се вихри под светлините

...
Към днешна дата Атанас Месечков отново се вихри под светлините
Коментари Харесай

Звездата от „Денсинг старс“ Атанас Месечков: Не се приемам за звезда и не се блазня от суперлативи

Към днешна дата Атанас Месечков още веднъж се вихри под светлините на прожекторите като сътрудник на доктор Неделя Щонова в „ Денсинг старс “.

След контузията, която получи е безапелационен, че лекарите са му разрешили да продължи да танцува макар нея. Просто ще му се наложи да свикне с болката и да прояви самообладание, до момента в който кракът му се възвърне. Обикновено за живото предаване му бият обезболяваща инжекция, защото болката става нетърпима. Подчертава обаче, че тази травма е една от многото, които е имал, до момента в който танцува интензивно.

 

Категоричен е, че в никакъв случай не е имало вид да напусне шоуто след травмата, защото тя не е чак толкова сериозна. Признава, че въпреки да няма право на избор, постоянно се е разбирал с партньорките си и в този ред на мисли акцентира, че доктор Щонова се оправя отлично. Доволен е, че от началото на шоуто досега е съумял да отслабне с 2 кг, само че наподобява като че ли е свалил повече. Успява да съчетае и главната си работа около уговорките в шоуто.

Подчертава, че информацията, че лаборатория „ Генетика “ е единствено на брачната половинка му, е погрешна и добавя, че Кремена има присъединяване, не и други хора са в ръководството.

От 3 години не танцува интензивно, само че за сметка на това спортува всекидневно по 2 часа. Макар танците да не са му липсвали, в този момент му е доста прелестно да е част от „ Денсинг старс “. Със брачната половинка му не съблюдават никакъв хранителен режим. Не се хранят във времето, в което спят, денем са на кафе и вода, а вечер похапват устойчиво като типични българи.

 

Споделя, че мечтае за близнаци, само че всекидневието им е толкова заето, че със брачната половинка му нямат сили за още деца, изчерпани са.

Единственият сложен миг в взаимния им живот след брака им през 2016 година била загубата на първото им общо дете, само че са признателни на Господ, че не са имали други такива съществени тествания.

 

По отношение на мълвата за пластични интервенции и присаждане на коса, Месечков е безапелационен, че всичко това е безспорна неистина. Не се наскърбява на подмятанията на тематика половата му ориентировка и добавя, че не е попадал на такива през последните 8 години. Освен това акцентира, че няма по какъв начин да се обиди от нещо, което не го допира, тъй като не дава отговор на истината.

 

Гледа на себе си като на човек, който основава изкуство и съумява да допира хората, само че в никакъв случай не се е приемал за звезда и не се е блазнил от суперлативи. За него е значимо преди всичко да сме хора, защото всичко останало е преходно – минава и отпътува.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР