Към Част 1 – ТУК. Усмихнатите емотикони: ужасна неразгадана мистерия

...
Към Част 1 – ТУК. Усмихнатите емотикони: ужасна неразгадана мистерия
Коментари Харесай

Усмихнатите емотикони: ужасна неразгадана мистерия

Към Част 1 – ТУК. Усмихнатите емотикони: ужасна неразгадана тайнственост …За първи път, връзката сред удавен и облик на емотикона, Ганън и Дуарте откриват по време на следствие на гибелта на 21-годишен студент от Минесота – Кристофър Дженкинс. Това се случва през 2002 година, на Деня на Хелоуин. Когато тялото на Крис е открито да плава във водата 4 месеца по-късно, то към момента било с костюм за Хелоуин.Когато Ганън изследва хипотетичното място, откъдето Дженкинс може да е бил хвърлен във водата, внезапно вижда рисунка върху асфалта на усмихнато дребосъче. Ганън незабавно си спомнил, че същата “усмивка ” е участвала и на мястото, където е намерено тялото на Макнийл, и най-малко в още 12 други случая.

 Жертви, свързани с Убийствените емотикони
Жертви, свързани с Убийствените емотикониПо-късно, в изявление с кореспонденти, Ганън споделя, че съгласно него, тази картина символизира насмешка с полицията, която не може да позволи нито едно от тези закононарушения.Според Ганън, е имало повече от 40 такива убийства, само че други откриватели считат, че са към 350 случая, в 25 града и 11 щата.
В изявление за Лари Кинг (Larry King), Ганън споделя: “Мисля, че би било невероятно единствено един човек да направи това. Смятам, че това е работа на група убийци. ”

 u4 - Усмихнатите емотикони: ужасна неразгадана тайнственост (част 2)
Според Ганън, тази незаконна група лови хора от избран вид – момчета на 19 – 23 години, умни, целеустремени, сполучливи в живота, атлетични и от бялата раса, с редки изключения.Ганън споделя: “Възможно е да се занимаваме с ликвидиране от злоба или да има избран обред на посвещение, когато е належащо да се убие избран човек с съответна цел. ”Четете още: Странната гибел на тайния теоретик Джим Кийт. Убийство или случай?В един от случаите, когато тялото било открито във водата, думата „ Sinsinawa “ е открита до емотиконата. Ганън не обръща внимание, до момента в който, след няколко месеца, тялото на различен сполучлив студент не е открито във водата покрай авеню Синсинава.Това обаче била слаба улика и сходни случаи повече не се появили.

 u5 - Усмихнатите емотикони: ужасна неразгадана тайнственост (част 2)
Според Ганън и Дуарте, ловът за бъдещи жертви стартира, когато те се забавляват в бар или механа с другари. В един миг, към напитката на набелязаната жертва се прибавя опиат. След това студентът, който ще изчезне, бива похитен, заведен някъде, малтретиран, по-късно погубен и хвърлен във водата.Вероятно, телата на убитите се хвърлят във водата за да се отмият пръстовите отпечатъци и други вероятни доказателства.

 Жертви, свързани с Убийствените емотикони
Жертви, свързани с Убийствените емотикониГанън и Дуарте постоянно дават изявленията за своята работа. През 2008 година, тяхно изявление е показано по всички американски национални канали. Но уви, това не води до никакви резултати. Ганън и Дуарте към момента нямат улики за съответни хора, които правят тези закононарушения.Освен това, техни сътрудници се пробват да им попречат. През 2010 година, Центърът за следствие на убийствата в Минеаполис (Minneapolis) показва Доклад, в който написа по точки, че „ Убийствата с емотикони “, в действителност са фиктивни, учредени на съвпадения.Част от заключението на Доклада: “Студентите постоянно пият в питейните заведения и постоянно падат по-късно във водата, следва удавяне. А в града постоянно се срещат графити-емотикони. ”Гледайте видеото по тематиката.
Загадката остава нерешена. Дали в действителност са съвпадения, както се твърди в Доклада? Или управляващите прикриват истината? Ако е прикриване, кои и за какво биват укривани? Нима конспирацията стига до толкоз високо равнище? Въпросите, за в този момент, остават без отговори …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР