Към 21.00 часа във вторник бомба е попаднала в къща,

...
Към 21.00 часа във вторник бомба е попаднала в къща,
Коментари Харесай

Депутат в Одеса с разказ за попаднала бомба в къща в града

Към 21.00 часа във вторник бомба е попаднала в къща , само че не се е взривила. Това описа депутатът в градския съвет Марина Лозовенко в ефира на . Тя посочи, че наоколо до изумения дом е нямало укриващи се военни или муниции.

" Въздушните паники бяха през целия ден . И то не за към 15 минути, а по два часа. Два часа въздушна паника и половин час успокоение. Вечерта към този момент бях умаляла да тичам, с цел да се укривам ", уточни Лозовенко.

Бесарабската българка беше безапелационна, че Одеса е подготвена да се оправи с съветските бойци . " Тук им споделяме " Елате! ". Ще им създадем Ад, какъвто не са виждали на никое място. Ние сме подготвени! Те няма да пипнат земята на Одеса ", добави тя.

Депутатът от градския съвет посочи, че над Одеса има противовъздушна защита . " Вчера се пробваха да стрелят по летището с крилата ракета. Нашата Противовъздушна отбрана обаче работи доста добре и бомбата се раздра по полетата. И ракетите ще прихващаме, и корабите им ще изпращаме да хранят рибите ", сподели тя.

Лозовенко акцентира, че в града има ресурси от храна. Духа си хората поддържат като пеят песни. " Благодарим на тези, които не позволиха врага в Одеса. Надеждата в нас няма да почине в никакъв случай ", показа тя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР