Калояново. Трикратните рали шампиони на България - Мирослав Ангелов и

...
Калояново. Трикратните рали шампиони на България - Мирослав Ангелов и
Коментари Харесай

Трикратните рали шампиони Мегапорт Рейсинг представиха плановете си за сезон 2021 по време на тестовете си на писта „Дракон“

Калояново. Трикратните рали първенци на България - Мирослав Ангелов и неговия навигатор Георги Гаджев показаха своята усъвършенствана SKODA FABIA Rally 2 Evo пред аудитория и публицисти на 7 април, по време на тестванията си на писта „ Дракон “ - Калояново. Ангелов и Гаждев разкриха и своята стратегия за идния спортен сезон, състояща се от 11 старта, които включват надпревари от Националния Рали Шампионат и Балканския Рали Трофей. За четвърта поредна година, общоприет спонсор на екипажа ще бъде Еуратек ООД – формален вносител на марката SKODA за България.

Първият старт за екипажа на Мегапорт Рейсинг от новия сезон, ще бъде на 17-18 април на Ралиспринт Пещера, което ще бъде добра подготовка за идния им старт в ЕСОК Рали Ескишехир в Турция на 24-25 април.

По време на срещата си с публицисти на 7 април, Мирослав Ангелов сподели: “Тази година програмата ни ще обхване Българския рали и Ралиспринт шампионат, както и Балканския рали трофей. За първи път през този сезон ще участваме в макадамови надпревари, първи старт от които ще бъде рали Бакъу Румъния. Тази година за първи път ще използваме гуми Пирели, като първия им тест ще бъде на идния Ралиспринт Пещера. Приоритет ще ни бъде Балканския рали трофей. Имаме и упоритости за първи старт в кръг от Световния рали шампионат на рали Хърватска. Очаква се сложен и непредвидим сезон поради пандемията. ”

*Източник: www.skoda-auto.bg
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР