Калоян МетодиевФейсбукНай-бедната държава в Европейския съюз, в разгара на икономическа

...
Калоян МетодиевФейсбукНай-бедната държава в Европейския съюз, в разгара на икономическа
Коментари Харесай

Калоян Методиев:Президентското лоби, „яхнало“ държавата, я води към фалит с покупка на нови самолети

Калоян Методиев

Facebook

Най-бедната страна в Европейския съюз, в разгара на икономическа рецесия, се скъсва да купува самолети. Това не е анекдот, а действителна история, в която се намира същата тази страна.

 

Служебно държавно управление на боен президент смъкна постоянен кабинет с антивоенна изразителност и измислени въпроси, с цел да узурпира държавната власт и да задължи цяло едно потомство със личните си планове за всеобща покупка на оръжие.

Неизбрано от никого служебно държавно управление, което по конституция има единствено едно пълномощие - да провежда почтени избори, които по този начин и не провежда (купеният избор беше епидемичен), работи на принцпипа: „ Това, което не е неразрешено е позволено “.

След като през 2017 година същата група не съумя да прокара покупката на 8 самолета Грипен в този момент рие и земята, с цел да го направи, единствено че летателните машини станаха 10-12.
Паралелно върви план за 6 милиарда лв. за още самолети, подводници и някакви пехотни машини.

Правилно сте прочели – два паралелни плана за доста самолети – опаковани като микс от покупки, лизинги, наемане. Откъдето и да се огледа, смърди на лобизъм и корист с власт. Президентското лоби, „ яхнало “ страната я води към банкрут, с цел да купува с парите за стопанска система и обществена политика безсмислено въоръжение.

И наглостта на тази формация е елементарно забележима – четвърто служебно държавно управление, над година безконтролна власт и проекции на личното си държание по медиите: „ те политиците са отговорни (при състояние, че политик № 1 е президентът), те партиите (при състояние, че потвърдено създаваш и разбиваш партии от държавния адрес в президентството), те са отговорни, ние нищо не вършим (докато харчиш, уволняваш и управляваш като цар) и прочие производни “.

България не може да поддръжа стандартна войска. Такива могат да си разрешат 10-на страни в света. Оттам насетне е фон. Хеле пък страни с нашия размер (6 млн. население) и демографска конструкция на обърнатата пирамида – младежи няма.

Да купуваш нови самолети, да взимаш други на лизинг, да лобираш посредством длъжностен кабинет през главата на партиите, да задължаваш всеки човек да отделя от дoходите си години напред за прищевките или уговорките ти е закононарушение и държавна измяна.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР