Калоян Кръстев намира трудно място в титулярния състав на ЦСКА,

...
Калоян Кръстев намира трудно място в титулярния състав на ЦСКА,
Коментари Харесай

Калоян Кръстев е почитател на Ювентус, но носи №14 в ЦСКА заради Тиери Анри

Калоян Кръстев намира мъчно място в титулярния състав на ЦСКА, само че пред него към момента има задоволително време, с цел да разгърне капацитета си. Младият нападател споделя малко повече за себе си в изявление за Kota Sport, като се връща обратно към дните си в Италия.

„ Аз съм едно нормално момче, което обича да играе футбол. Любимото ми състезание е Серия А, а отборът, на който съчувствува – Ювентус “, сподели снажният голаджия.

Кръстев дойде на „ Българска войска “ през лятото от отбора на Славия против €250 хиляди, само че към момента не може да се преори с Жорди Кайседо за единствената позиция на върха в схемата на Стойчо Младенов. Той въпреки всичко откри головата си сметка против Левски, с цел да сложи началото на обрата против безконечния противник при триумфа с 1:2.

„ Взех 14-и номер, тъй като имам обичани футболисти, играли с него. Тиери Анри беше страховит състезател, на именития Йохан Кройф пък съм гледал доста клипове. Иначе обичаният ми номер е 9. Но Жорди Кайседо играе с него в ЦСКА и не съумях да го взема “, сподели още футболистът.

Талантът признава също по този начин, че е извършил една от детските си мечки, като е подписал с „ армейците “. Той е обожател още от 7-годишна възраст, когато е почнал да тренира футбол в „ Червено знаме “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР