Калоян Иванов почти сигурно ще пропусне гостуването на Днипро за

...
Калоян Иванов почти сигурно ще пропусне гостуването на Днипро за
Коментари Харесай

Калоян Иванов под въпрос за визитата на Днипро

Калоян Иванов съвсем несъмнено ще пропусне гостуването на Днипро за ФИБА Къп. Крилото на Левски Лукойл получи неприятна травма в дуела с Берое, извоюван трагично със 109:105 в зала „ Триадица” в събота. Юношата на Черно море бе ударен в крайници от Далин Бачински 5 минути преди финалната сирена. Центърът на заралии се хвърли за една топка, само че без да желае, подсече доста неприятно Иванов, чийто ляв гален се обърна. Така варненецът бе заставен да напусне терена и не съумя да доиграе срещата.

Вчера Калоян е минал прегледи, които са посочили, че няма разкъсване, а отчасти скъсване. Това ще му разреши да се завърне по-бързо на паркета, само че е доста малко евентуално той да бъде разполагаем на Константин Папазов за визитата на Днипро. Шампионите ни гостуват в Днипропетровск в сряда в очертаващ се много тежък дуел.

Бившият капитан на националния ни тим сигурно ще пътува за Украйна, само че надали ще се рискува здравето му дотам, че да влезе в игра и вероятно да получи затруднение на контузията. Успех над Днипро в сряда ще значи и класиране на Левски Лукойл за идващия стадий на шампионата. Сините са с три следващи победи вкъщи, като това ще бъде първа аудиенция в конкуренцията за тях. Съперникът им от своя страна няма нито един триумф досега и на процедура няма късмет да продължи към втората фаза от конкуренцията.

„ Много е значимо каква е травмата на Калоян. Дано не е сериозна. Една концепция сме по-готови за мачовете в Европа като мотивация и централизация. Имаме доста значим мач в сряда, който може да ни класира в идната фаза. Да се надяваме, че ще успеем”, разяснява след триумфа над Берое Папазов.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР