Калина Митева беше коронясана като Мис България Свят за 2018

...
Калина Митева беше коронясана като Мис България Свят за 2018
Коментари Харесай

Кои са най-красивите българки за 2018 г.?

Калина Митева беше коронясана като Мис България Свят за 2018 година 19-годишната софиянка стана първа в конкуренцията измежду 21 други девойки. Мис България Вселена 2018 стана Габриела Топалова на 22 години от Пловдив, а Белослава Йорданова е Мис интернешънъл.

„ Наистина съм доста признателна на журито, че избра тъкмо мен да бъда представителка на България на състезанието Мис Свят. Ще заедно съм с гордо вдигната глава”, сподели Калина Митев в предаването „ Тази неделя” по bTV. Тази година тя е приключила учебното заведение към съветското посолство, а в този момент ще бъде студентка по интернационален бизнес мениджмънт.

„ За мен е голяма привилегия и считам почтено да показва нашата страна”, съобщи Габриела Топалова. Тя учи Българска лингвистика и тази година ѝ е последна. Предстоят ми практики и мисля отсега нататък да се занимавам с публицистика. Ще продължа да се занимавам с мода, щедрост и образуване на събития, добави тя.

Щастлива съм, че получих короната, означи и Белослава Йорданова. Тя учи „ Българска филология” в Софийския университет и сега е четвърти курс. След това ще се занимавам с логика на психиката, уточни Белослава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР