Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРМоже ли да ми кажете

...
Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРМоже ли да ми кажете
Коментари Харесай

Може ли да ми кажете защо каквито и факти да излязат за ПП, все едно, че нищо не се е случило

Калина Андролова, фейсбук
Калина Андролова Снимка: БНР
Може ли да ми кажете за какво каквито и обстоятелства да излязат за Политическа партия, все едно, че нищо не се е случило. И всичко се оправдава в медиите по някакъв обикновен, детски метод сякаш нацията е умствено дефицитна.

Демокрацията ни е някаква изродена форма на надзор върху племето. Най-кресливите антикорупционери, най-улично-протестиращите против недъзите на действителността се оказват сродни души на Понци, които тарашиха всички системи на страната. Стряскащото е, че сме я докарали до такава степен, че НЯМА ИСТИНА!

Практически обстоятелствата не съществуват. Затова назовавам водачите на Промяната ИЛЮЗИОНИСТИ. Каквито и обстоятелства да се извадят за тяхното ръководство, те се промиват посредством основаване на илюзии в медиите. Ние сме общество, ръководено извънредно от медийната власт, от две частни малките екрани, които повличат публичната телевизия по „ верния “ тренд. Истина е това, което решат малките екрани, че е истина. Има завлечени милиарди, в случай че малките екрани кажат, че има.

Не единствено това. Натъкваме се на политическо държание напълно скроено по настроенията на двете малките екрани, т.е. на притежателите им. Последният случай с финансовата министърка, медиите да й моделират мнението, да й вменяват виновност, да я уволняват, да я управляват е тъжна картинка. И в този момент тази, дето не е желала да каже това или това, предлага данъчна промяна. Е, нали, както сподели Лена, НИКОГА ДЪРЖАВАТА НЕ Е ИМАЛА ТОЛКОВА ПАРИ?! Предаваните посредством медиите МОДЕЛИ на елиминиране на причините и използването на директна неистина основават „ тълпи “ с големи размери. Психологически тълпи, подготвени за деяние, следвайки своите страсти и увереност. Това е колонизиране, намеса от хибриден темперамент. Никой ли в тази страна не схваща, че Политическа партия не могат да бъдат водачи на племето! Че страната беше вкарана в доста тежка рецесия във всички смисли и изражения на държавността. Че се прокарва и извършва проект, и в това няма нищо подмолно. Дебилната власт е алтернатива за надзор!

През дебилната власт се случиха доста неща и още ще се случат, които други нормалномислещи партии не биха си и помислили да създадат. От записите на прокуратурата излиза наяве, че ТРОЙКАТА от Харвард е считана за колекция от ИДИОТИ даже от тези, които ги употребяват за свои поръчки. Кое е това, което кара малките екрани и публицистите, работещи там, да работят като зомбирани в интерес на КАТАСТРОФАТА?! Кажете ми.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР