Калин Врачански лети на крилете на любовта, след като преди

...
Калин Врачански лети на крилете на любовта, след като преди
Коментари Харесай

Калин Врачански показа новата си любов

Калин Врачански лети на крилете на любовта, откакто преди близо две години се раздели с последната си другарка.

Врачански, който изчезна от малките екрани след сериала " Братя “, интензивно работи в театъра, а в свободното си време обикаля Европа дружно с новата си другарка. 42-годишният актьор не обича да приказва за персоналния си живот, тъй като счита, че няма значение с кого си лягаш и ставаш, а значими са креативните достижения. Затова ревностно крие самоличността на новото си момиче.

Връзката сред двамата е сериозна, тъй като с младата дама той първо бе на екскурзия в Малта, а след няколко седмици двамата отскочиха и до Италия. В страната на Ромео и Жулиета влюбените означиха рождения ден на гаджето на Врачански, която е най-малко 20 години по-млада от него. Последната обществено оповестена връзка на актьора бе с русокоската Александра Стоянова, която се умори да чака годежен пръстен от него, напомня HotNews.bg.

Въпреки че дълги години живяха дружно в центъра на София и даже устояха на коронавирус блокадата на живота отново един до различен, те по този начин и не станаха родители. Художничката Александра даже се разхождаше с годежен пръстен на ръката си, само че през днешния ден Калин към този момент е влюбен в младата брюнетка, която се занимава с реклама.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР