Калин Сърменов винаги е действал в размах – и в

...
Калин Сърменов винаги е действал в размах – и в
Коментари Харесай

Шефът на Сатирата юрка бронирано ауди за 200 бона

Калин Сърменов постоянно е работил в обсег – и в живота, и в работата си. Всичко при него е впечатляващо, даже и колите му. Последното му лъскаво возило е ауди „ Q 7” – брониран джип за 200 бона

Шефът на Сатиричния спектакъл, който всеобщата аудитория познава от сериала „ Седем часа разлика”, попадна в обективите на папараците на "Уикенд " в центъра на София. Екранният мафиот Михаил Михаилов - Милото гордо управляваше новия си всъдеход по ул. „ Раковска” и в региона на НДК, а 10 минути по-късно паркира пред разкош кооперация в „ Лозенец”. Там артистът и фамилията му са новодомци от няколко месеца.

Сърменов излезе от колата си единствено по риза. Въпреки че кварталът беше вцепенен от минусова температура, той не даваше тип, че му е студено. Калин в никакъв случай не е крил високия си стандарт на живот. Благосъстоянието му е бодил в очите на някои от сътрудниците му, които едвам свързват двата края с приходите си изкуство, само че в него няма нищо неправилно. Милото разполага с доста пари, тъй като години наред въртеше своя рекламна организация.

Доскоро Сърменов шофираше друго впечатляващо ауди - модел „ А 8 Секюрити”. Тази му кола също беше бронирана и струваше много. „ Сменя джиповете и лимузините си като носни кърпи. Внася си ги преференциално от чужбина, кара ги малко и ги продава, след което се качва на нова кола”, разясняват завистници на театралния шеф в артистичните среди.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР