Калин Иванов – момчето, което обедини Враца, се прибира у

...
Калин Иванов – момчето, което обедини Враца, се прибира у
Коментари Харесай

Добрата новина! След успешната трансплантация Калин от Враца се прибира у дома

Калин Иванов – момчето, което сплоти Враца, се прибира вкъщи си след сполучливата трансплантация, научи организация BulNews. 
Той се бореше с подло заболяване – левкемия. Тежката диагноза бе сложена през предходната година и незабавно по-късно започва благотворителна акция в негова поддръжка. 
С общи старания на врачани и хора с положителни сърца от цялата страна съумяха да съберат непостижимата сума за неговото лекуване.  
Животоспасяващата трансплантация в Турция беше осъществена през март. Процедурата мина сполучливо, само че индикаторите на Калин към момента не са в норма и той още се намира в клиниката. Въпреки това младежът се усеща добре и се чака скоро след следващия надзорен обзор всичко да е наред и той най-сетне да се прибере вкъщи във Враца.
Благотворителната акция за него към този момент е спряна и ще бъде решено останалите средства към коя или кой акции да бъдат пренасочени.
Родителите, приятелите и околните на Калин благодарят от сърце на всички, без които те нямаше да се оправят и да стигнат до по този начин стремежи благополучен край.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР