Калифорнийската компания Zero Labs, за която вече говорихме във връзка

...
Калифорнийската компания Zero Labs, за която вече говорихме във връзка
Коментари Харесай

Може ли стар джип да се превърне в електромобил?

Калифорнийската компания Zero Labs, за която към този момент говорихме по отношение на плана за превръщане на класическия Ford Bronco в електрическа двигателна сила, показа универсална платформа, която ви разрешава да извършите съвсем същото с всеки типичен модел на бензинов автомобил.

Т.нар. скейтборд шаси е проектирано непосредствено за инсталиране на каросерия от съвсем всяко транспортно средство на рама, от SUV до купе. За Америка това е много забавна вест, като се има поради, че в тази страна колите на рама не престават да се създават и през последното десетилетие.
 Може ли остарял

Шасито е оборудвано със заден електрически мотор с мощ 300 конски сили и алтернатива за втори електродвигател начело със същата мощ. Капацитетът на батерията е напълно порядъчен - 85 киловатчаса. Резервът на мощ явно ще зависи от параметрите на класическото тяло, което ще бъде прикрепено към " скейтборда ".

Като алтернатива се предлага и батерия от 100 киловатчаса. Освен това автомобилът получава без значение окачване на всички колела: това в никакъв случай не се е предложило за типичен американски коли. Разходите за платформата не се регистрират. За цената обаче може да се съди от упоменатия към този момент Ford Bronco. За него се желаят 200 хиляди $.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР