Калифорнийската компания Antec добави към своето портфолио две нови компютърни

...
Калифорнийската компания Antec добави към своето портфолио две нови компютърни
Коментари Харесай

Antec предлага компютърните захранвания High Current Gamer Bronze

Калифорнийската компания Antec добави към своето портфолио две нови компютърни зареждания от семейството High Current Gamer Bronze.
Устройствата са присъщи с мощ от 750 и 850 W и имат модулна система за включване на кабелите. От името можем да се досетим, че имат документ за енергийна успеваемост 80 Plus Bronze. Това значи коефициент на потребно дейности над 81% в 230 V електрически мрежи.



Компютърните зареждания Antec High Current Gamer Bronze подхождат на стандартите ATX12V 2.4 и EPS 2.92. Те имат всевъзможни отбрани от ексцентрични режими на работа и могат да дадат на 12 V шина 100% от своят номинална мощ. Производителят акцентира, че в новите зареждания са употребявани модерни DC-DC преобразователи и качествени японски кондензатори.



Охлаждането на хардуера се реализира от 125 милиметров вентилатор с двоен лагер. Габаритните размери и на двете устройства са 150 х 86 х 165 милиметра. Производителят е дал петгодишна гаранция за качество.

Компютърното зареждане Antec High Current Gamer Bronze с мощ 750 W се продава при цена $90 , а версията с 850 W мощ коства $100 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР