Кали проговори за настоящите отношения с бащата на третото си

...
Кали проговори за настоящите отношения с бащата на третото си
Коментари Харесай

Кали отсече: За мен мъж, който не печели добре, е търтей и тъпак

Кали проговори за актуалните връзки с бащата на третото си дете – Владимир. Поп фолк изпълнителката показа, че не е очаквала такова държанието от него и още един път удостовери, че правата за общия им наследник Александър ще се вземат решение в съда по искане на Владимир. „ Влади пръв прояви своите искания. И аз ще постъпя по този начин. Страшна тъпота е, че се постанова “, споделя певицата.
Кали назовава неистина, това, че не дава Александър на татко му. „ Ето една от лъжите – Влади писа и приказва под дърво и камък, че не съм му давала да вижда детето. Няма такова нещо! През последния месец Алекс повече време е бил при него и баба си по бащина линия, в сравнение с при мен. Във всеки един миг съм им го давала.

Макар че Влади не го заслужава, тъй като ръси неистини по мой адрес.
Противоречи си непрестанно. Уж нямало да приказва за майката на детето си,
щял да споделя положително или нищо,
а пък изсипва една торба мръсотия по мен и по трети лица по вестниците
и зарежда жълтите издания със фотоси “,
възмущава се поп фолк изпълнителката на думите на някогашния си, написа „ Уикенд “.

Изисквания
Кали споделя също, че би желала мъжът до нея да е състоятелен, с цел да може да се грижи за фамилията. „ Не бих предала сърцето, любовта и тялото си за пари.
Но, несъмнено, избирам индивидът до мен да е сполучлив и състоятелен, да има опция да се грижи за фамилията си. За мен мъж, който не печели добре, е търтей и дръвник. Нормално е да бъдеш с някой интелигентен, нали? Е, има и мъже, на които просто са им се случили нещата, отнякъде им се изсипало… “, споделя Кали.

Поп фолк изпълнителката разкрива също, че сега цялото семейство е доста добре и че майка й е тази, която е компактно до нея и й оказва помощ в грижите за синовете й. Кали споделя, също, че най-големият й наследник към този момент си има другарка и се отделя от нея, само че тя се надява, че ще се схваща с бъдещите си снахи.
„ Добре е мама. Чудесна е, постоянно е компактно до мен и доста ми оказва помощ. Окей сме всички. Големият ми наследник от ден на ден и повече се отлюспва от мен. Върви по негов независим път като един същински мъж, какъвто постоянно съм желала да го видя. Здрав, огромен, пораснал и виновен! Има си другарка и все по-малко е с майка си.

Но аз не съм ревностна. Далеч съм от дамите, които споделят на синовете си какво да вършат и коя да обичат, по какъв начин да си изживяват щастието. Която и госпожица да докара някое от децата ми, ще бъда и нейна майка. Радвам се на всичко, което ми сервира животът. Едното са уроци, другото – награди “, споделя Кали, предава ХотАрена.
Инфо: Разкрития.ком

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР