kaldata.comЦената на основната криптовалута от началото на месец май до

...
kaldata.comЦената на основната криптовалута от началото на месец май до
Коментари Харесай

Курсът на биткойна за първи път от девет месеца превиши $7000

kaldata.com

Цената на главната криптовалута от началото на месец май до сегашен ден набъбна с 35%. Финансовите специалисти смятат, че тази динамичност не се дължи на елементарното търсене от страна на вложителите.  На курса на биткойна оказва въздействие комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай .

От началото на месец май биткойнът поскъпна с 35% и през днешния ден доближи равнище от $7560 за един BTC към 11:00 часа наше време. По този метод основната криптовалута за първи път трансферира условната граница от $7200, достигната през месец декември 2017 година, когато курсът на биткойна също бе към $7400.

Въпреки динамичността, днешната цена на биткойна е надалеч от пикове. Основната криптовалута бе най-скъпа в края на месец декември 2017 година, когато курсът доближи $19 650. Този пик в цената бе сбъднат единствено за един месец – към края на ноември 2018 година неговата цена бе $8000. След внезапния растеж последва също толкоз внезапен спад и още при започване на месец февруари 2018 година цената на биткойна слезе до $6900.

В началото на месец май основната криптовалута стартира своето придвижване нагоре, което бе постепенно, само че непрестанно. В последните два дни – от 10 май до през днешния ден, цената на биткойна набъбна с 10% и в този момент криптовалутата устойчиво се търгува над $7000.

Капитализацията на биткойна трансферира $130 милиарда, а комерсиалните размери са в рамките на $30 милиарда.

Няма по какъв начин да не видим, че растежът на основната криптовалута напълно тъкмо съответства с това, че на 10-ти май президентът на Съединени американски щати вкара нови мита за китайските артикули на обща сума $300 милиарда. Кои тъкмо китайски артикули ще бъдат обмитени ще разберем на 13 май.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР