Калъм Лил беше толкова близо до това да се откаже

...
Калъм Лил беше толкова близо до това да се откаже
Коментари Харесай

Звездата от Coronation Street Калъм Лил беше готов да се откаже напълно от актьорството, преди да получи роля в ITV

Калъм Лил беше толкоз покрай това да се откаже от актьорството, когато получи роля в Coronation Street, че „ падна на колене, хлипайки “ от облекчение, когато предлагането пристигна.

Актьорът, който играе Джоел Диринг, новото гадже на юриста на Чаник Стърлинг-Браун Дий-Дий Бейли, сподели, че е минал през непоколебим развой на прослушване за сапунката. Това продължи седмици и по това време Калъм мразеше работата си като продавач на коли.

Но той се опасяваше, че в никакъв случай няма да получи почивката, от която се нуждаеше, с цел да си изкарва прехраната от актьорството, защото крайният период за чуване за концерта беше изминал. Той изясни: „ Слязох до сейфа с ключове. Поплаках малко на себе си и си споделих: „ Всичко е наред, не го разбираш “. Толкова близо, само че толкоз надалеч.

„ И тогава телефонът ми стартира да вибрира в джоба ми и това беше моят сътрудник. Тръгнах към предния двор. И той сподели: „ Разбрахте “. И като безспорната кралица на драмата, каквато съм, просто паднах на колене. р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР