Калъм Хъдсън-Одой, който е собственост на Челси, но през настоящия

...
Калъм Хъдсън-Одой, който е собственост на Челси, но през настоящия
Коментари Харесай

Играч на Челси отказал шанса да играе на Световното първенство

Калъм Хъдсън-Одой, който е благосъстоятелност на Челси, само че през сегашния сезон се състезава чартърен за Байер (Леверкузен), е отхвърлил опцията да играе на Мондиал 2022 за Гана и отсрочи взимането на окончателното решение за бъдещето си като народен играч.

С изявите си крилото не показва достатъчното, с цел да си обезпечи място в състава на Англия, само че представянето му в Байер този сезон беше задоволително, с цел да притегли вниманието на ганайците, които се стремяха оптимално да подсилят състава си преди заминаването за Катар.

Въпреки че 22-годишният футболист към този момент изигра три мача за Англия, той към момента може да смени националния си тим поради своя ганайски генезис.

И трите му срещи за “трите лъва ” бяха преди да навърши 21 години, което значи, че той би могъл да играе за различен народен тим, в случай че пожелае.

За последно  Хъдсън-Одой игра за англичаните през 2019 година, когато основни единици в селекцията на Гарет Саутгейт не можаха да се включат в квалификацията против Косово за Евро 2020 поради травми.

За момента Хюдсън-Одой желае да се концентрира върху своето развиване в сегашния си клубен тим Байер (Леверкузен), в което и ще вложи силите си през идната дълга пауза преди втората половина от сезона в Бундеслигата.

АЛЕКС ХРИСТОВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР