Каквото и да си говорим, динята е може би най-летният

...
Каквото и да си говорим, динята е може би най-летният
Коментари Харесай

5 места в града, които ще ви върнат в онези лета

Каквото и да си приказваме, динята е може би най-летният плод. Коя от нас не си спомня тези горещи лета на село при баба и дядо и огромните части любеница, поради които в безбрежните следобеди ставахме до уши в сок? Сок, сладостен колкото най-сладката детска дивотия.

Днес сме към този момент пораснали девойки и от тези мемоари черпим ентусиазъм, разиграваме безчет сюжети, търсим мотиви за откровени усмивки. И тук, в града, съумяваме да си създадем наше си лято – слънчево, динено, сладко. Ето пет от местата, на които можете да го извършите и вие, без да ви е належащо доста – като за начало единствено любеница и с усет на любеница.

В градината



Ако живеете в къща и имате двор, сте най-близо до летата от детството. Във всеки един миг можете да си подарите глътка въздух настрана от забързания град, а и малко безвремие измежду зеленина и уют. Изборът дали да бъдете в компанията на обичан човек, на приятна книга или просто на красиви мисли, е напълно ваш.

Пред блока



Днес не бихме играли на ръбче, национална топка, стражари и апаши, само че пък постоянно можем да слезем пред блока и да побъбрим със съседите. Уверявам ви, тези времена не са изцяло отминали. Аз дори имам концепция за празненство на входа...

На балкона



Без значение дали живеете в къща или в апартамент, несъмнено сте трансформирали балкона си в ъгъл за отдих. С красива украса, цветя в саксии и момичешки акценти, това място е част от вашата същина. Какво по-хубаво от чаша ледено студено питие или купа пресен плод след претрупан работен ден?

На покрива



Ако живеете в апартамент, с изключение на на балкона можете да избягате за няколко минути и на покрива. А и от такава вероятност постоянно се получават красиви фотоси, изключително по залез. Бъдете деликатни обаче. 

В парка



Разбира се, щом сме в града, някъде наоколо съществува и това емблематично градско пространство, наречено " парк ". Дори и да става въпрос за дребна квартална градинка, отново е нещо, не се лишавайте от време на открито. Лято е.

С поддръжката на

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР