Каквото било - било. Бен Афлек вече носи халка на

...
Каквото било - било. Бен Афлек вече носи халка на
Коментари Харесай

Бен Афлек взе още едно важно решение

Каквото било - било. Бен Афлек към този момент носи халка на пръста си и се е отдал на една единствена жена. Рамо до рамо с Дженифър Лопес двамата градят своето бъдеще. Затова домът му в Лос Анджелис, в който е живял самичък преди романса с певицата, надали ще му потрябва.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, втората им женитба и какъв брой може да коства тя
Колко са подготвени да похарчат Джей Ло и Бен Афлек за втората си женитба

Една внушителна сума

Само две седмици откакто разгласи брака си с поп дивата, звездата от " Дявол на положителното " пусна на пазара някогашния си дом. Той е платен за 19 милиона $ след развода му с Дженифър Гарнър през 2018 година

Имението се намира на по-малко от два километра от мястото, където живее някогашната му брачна половинка с трите им деца - Вайълет, Серафина и Самюел. Разпростира се на 1254 квадратни метра жилищна повърхност, включваща всичко - винарска маза, фитнес зала, уелнес стая, домашно кино, просторна поляна с басейн, пързалка и лятна кухня.

Сега домът е разгласен за продажба от 30 милиона $ , което би донесло на Бен впечатляващите 11 милиона $ облага, написа Hello.

Факт е, че и Афлек, и Лопес разполагат задоволително парцели. Сега следва да разберем дали в този момент, откакто заживеят дружно, имат намерение да продадат още от собствеността си, или ще запазят вложенията си.

Всичките парцели на Джей Ло излизат на стойност към 97 милиона $. В това число крайбрежен комплекс за 32.5 милиона $ в Стар Айлънд в Маями и вила за 1.4 милиона $, която тя купува с някогашния си избраник Алекс Родригес. 53-годишната певица има също домове в Хамптънс и в Ню Йорк, както и фамилна къща в Бел Еър, с който се снабди през 2016 година
 Дженифър Лопес, Алекс Родригес и имението за 40 милиона $, което са купили
Новият фамилен дом на Джей Ло и Алекс Родригес

Звезден и блестящ, тъкмо като тях

Междувременно Бен разполага с имение в резервата Хамптън Айлънд в Джорджия, което взима през 2003 година, когато се среща с Дженифър Гарнър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР