Какво значение има кой на кого е брат, по-важно е

...
Какво значение има кой на кого е брат, по-важно е
Коментари Харесай

Симеонов: Няма значение кой на кого е брат, важно е да няма нерегламентирани отношения

Какво значение има кой на кого е брат, по-важно е дали има някакви нерегламентирани връзки. Това сподели вицепремиерът Валери Симеонов в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.
" Цялата тази дандания е безспорна глупотевина. Не виждам за какво трябваше толкоз време това да бъде тематиката на обществото и за жалост на съвсем всички медии. Какво значение има кой на кого е брат или не знам си какво? Не е ли по-важно дали има някакви нерегламентирани връзки, дали някой се е възползвал, дали някой е злоупотребил и дали тези хора, които в този момент напуснаха Община Хасково има с кого да ги заместят. Някой сложи ли въпроса тези хора нарушили ли са по някакъв метод служебните си отговорности. Оказва се, че има брилянтни характерности. Оказа се, че всеки от тях работи най-малко по 20 години в сектора. Дайте, тъй като са родственици на Делян Добрев, да ги отстреляме или да преминем към един по-мек вид - да натоварим цялата рода на Делян Добрев на конските вагони и да ги закараме в Белене. Хайде в този момент да хванем на Томислав Дончев родата - това са цялостни нелепости . Това е връщане към социалистическото мислене, което е присъщо на най-ниско интелигентните гласоподаватели и изобщо хора с доста невисок интелектуален капацитет. Не е добре с това да се занимаваме цяла седмица ", разяснява Симеонов.
Той съобщи, че шуробаджанащината е термин от социализма и присъщ за Българска комунистическа партия и най-много за Българска социалистическа партия . Шуробаджанащината значи да поставиш негодник на някаква управителна служба, единствено тъй като ти е непосредствен родственик, зет или зет. По думите му в тази ситуация става въпрос за експерти, които са с подготовка.
" Като си показва какви неистини ръсеше Елена Йончева за оградата и трябваше да я дам на Прокуратура, с цел да млъкне, въобразявам си какви неистини ще ръси и тук. На тази жена в общи линии не би трябвало да ѝ се има вяра... До момента нищо от това, което е наприказвала, не е стигнало до някакъв резултат и не е потвърдено ", разяснява Симеонов, представен от Фокус.
Вицепремиерът съобщи, че няма родственици във властта . " Аз съм човек, който почита и съблюдава закона и се боря всички да го съблюдават. Каквото е имало, аз съм го написал - компаниите, с които съм обвързван, са компаниите, които съм управлявал, компаниите, които съм основал. Все отново от 25 години съм в бизнеса - това са добре работещи компании. И най-интересното е, че от 2014 година - от образуването на 43-тото Народно заседание до в този момент главната компания, с която съм обвързван, е една гледана телевизия. Тази телевизия не е получила от страната една стотинка досега - нито за реклама, нито за европейски стратегии, нито за нищо. За разлика от доста други провинциални и доста по-ниско рейтингови малките екрани. И там никой не може да ме хване ", съобщи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР