Какво Ви е нужно? Единствено две чисто нови гъби за

...
Какво Ви е нужно? Единствено две чисто нови гъби за
Коментари Харесай

Той Постави Гъби За Миене На Чинии В Хладилника! Когато Видите Какво Стана Ще Тичате Към Кухнята!

Какво Ви е нужно?

Единствено две чисто нови гъби за миене на чинии. Поставете ги в отделенията за плодове и зеленчуците. Със сигурност ще бъдете изумени от резултатите.

Какво се случва?

Кухненските гъби от дунапрен всмукват непотребната влага в чекмеджето от свежите зеленчуци и плодове и по този метод удължават периода им на валидност. Когато установите, че гъбите са мокри поради влажността в хладилното поделение, просто ги сменете с нови. Изстискайте първите и ги оставете да изсъхнат за последваща приложимост.

Още лесни трикове за разчистване в бита

Ако миризмата на чесън Ви е неприятна, до момента в който белите скилидките, има още един трик, с който тази добра жена – майката на най-хубавата ми другарка показа с мен, а аз в този момент с Вас! Гледала го в YouTube! Изумителен е и методът, по който почиствате кухненска дъска от неприятните аромати, както и нечистите светли подметки на кецовете на децата Ви. И още скъпи препоръки – по какъв начин да си извършите сами приспособление за затваряне на гаражната врата, по какъв начин да предотвратите срастване на облеклата в пералнята, с какъв препарат в банята да измиете ръцете си, откакто сте рязали лук или риба и с кое аерозолно водоотблъскващо средство, предпазващо от разяждане да отлепите безпроблемно стикери от новите си електроуреди.

Отделете малко повече от две минути от скъпото си време и изгледайте видеото. В него ще видите още потребни домашни трикове, които могат да подобрят всекидневието Ви в разнообразни аспекти. Бъдете сигурни, че дребните хитринки в действителност работят и ще Ви бъдат от изгода. Приятно гледане!

/Delo.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР