Какво трябва да промените в нагласите си, за да ставате

...
Какво трябва да промените в нагласите си, за да ставате
Коментари Харесай

Ето какво трябва да промените в нагласите си, за да ставате все по-богати

Какво би трябвало да измененията в настройките си, с цел да ставате все по-богати? Преди всичко, не спестявайте, а инвестирайте. Само по този метод можете да печелите по-крупни суми, от които по-малката част – спестете, само че по-голямата – реинвестирайте. Може и да загубите от време на време, само че като предписание ще спечелите. Рискувайте и помнете, че несигурността е всекидневие на милионерите, а физическата и прочувствена сигурност са присъщи само на хората от „ междинната класа “! И по-добре е да спестявате от облагата, а не да „ качвате “ от ден на ден виталния си стандарт, купувайки нови скъпи модели коли, вили, яхти… тези към вас ще ви оценят по способността да печелите, а не по какъв начин харчите безумни суми, с цел да демонстрирате, какъв брой сте забогатели!

И забравете да работите на твърда заплата – по този начин ще станете част от междинната класа, само че няма да преминете към прослойката на милионерите!

Разполагайте в времето си както желаете, с цел да преследвате задачата – да станете доста богати. Това, което вършите би трябвало обаче, да ви е прелестно – не позволявайте различен да ви командва – най-малкото другарка или брачна половинка. Заслепени от блясъка на благосъстоянието, те могат елементарно да ви „ подхлъзнат “ с някоя неразумна концепция! Винаги имайте ясна и точна цел по какъв начин д боравите с парите си – следвайте я настойчиво, само че при потребност проявявайте еластичност. Не се доверявайте на хора с непроверена пристойност – могат да ви излъжат! Помнете, че може да бъдете милионери единствено в случай че създавате богатства и за близките. Изобщо да станеш милионер не е елементарно, само че е изцяло допустимо, стига да сте предприемчиви и малко с рискован дух! Вярвайте в щастливата си звезда!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР